Did you know…

Did you know that Ruki’s (the GazettE) real name is Matsumoto Takanori?

He was born in Kanagawa Prefecture (Kantou, southern Japan), 1 February 1982.

Western astrological sign: Aquarius
Blood Type: B.
Height: 162cm.
Foot size: 25.5 cm
BLOG : http://blog.pscompany.co.jp/ruki

Ruki

Ruki

4 replies »

 1. Matsumoto kommer jag ihåg men aldrig det andra hehe. Och på tal om Gazette, hur i helsike går jag tillväga för att köpa biljetter till deras spelning i Helsingfors i september? Har kollat ticknet och där finns ingenting och tyvärr är jag inte en van konsertperson så jag vet inte vart jag kan vända mig mer. Jättetacksam för svar!!! Och grym blogg har du också =)

  • Tack så mycket!
   Dessvärre sålde GazettE-biljetterna slut väldigt snabbt i de flesta länder, Finland bland annat. Dock brukar biljetter dyka upp på eBay och liknande av människor som väljer att sälja sina vidare, kanske för att de inte kan gå själva. Det är nog det enda sättet att få tag på biljetter nu, tyvärr.

   Lycka till!

   • Hej igen och tack för ditt svar! Har du någon erfarenhet av att köpa biljetter på eBay? Jag menar, är det risky att folk fejkar eller brukar det gå bra? Så typiskt att det ska vara slutsålt i Finland men det verkar som att det finns biljetter kvar i tyskland och frankrike så jag försöker få till det där om inte annat. Ha det superbra! //Elena

   • Jag anslöt mig till eBay för bara någon vecka sedan så jag har tyvärr ingen stor erfarenhet av det. Men jag förmodar att det brukar vara riskfritt. Annars skulle det nog inte användas så mycket som det gör. Men finns det biljetter kvar i Frankrike och Tyskland så är det ju ett alternativ! 🙂

Leave a Reply

Untitled-3icon_fbicon_twi   TICKET JAPAAAN RAREZHUT
Doukoku  

If you find any inaccurate information in this blog, please help me correct it by adding a comment. <3

Follow Blog via Email

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Click an type to find